Vad är Svenska IF-båtförbundets forum?

Forumhantering

Moderator: Moderator

Post Reply
User avatar
johan swe-1870
Global moderator
Posts: 1692
Joined: Thu 24 Aug 2006 08:43
Location: Råå
Has liked: 14 times
Been liked: 11 times
Contact:

Vad är Svenska IF-båtförbundets forum?

Post by johan swe-1870 »

Det händer att det ställs frågor om IF-båten på andra ställen än här på detta forum.

Det här forumet startades av Svenska IF-båtförbundet för länge sedan och har i nuvarande form varit i drift sedan 2006. Sedan dess har här samlats en hel mängd information och trådar som beskriver många saker med koppling till IF-båten. Själva forumet bygger på att det är en pågående diskussion som fylls på med nya teman efter hand som de uppstår. På forumet finns avdelningar för båtens olika delar, men också avdelningar för mera generella teman. Det är användarna själva som bygger upp informationen genom sina olika inlägg. Forumet har nu mer än 1200 trådar och drygt 8100 inlägg skapade av mer än 1100 medlemmar.

För att fortsätta att vara det självklara stället där du kan hitta all tänkbar information om IF-båten måste du därför ställa din fråga här på forumet om du inte hittar det du söker. Du kan också fortsätta på en tråd som redan finns om du har lust.

Forumet är öppet för alla. Du behöver inte ens vara medlem i förbundet för att få delta i diskussionerna. Det enda du behöver göra är att registrera ett användarkonto på forumet, vilket är enkelt och gratis.

Jag uppmanar alla som värnar IF-båten och dess historia att diskutera teknikfrågor här på forumet istället för att föra sådan diskussion på olika sociala medium. Även diskussioner utan teknisk koppling är naturligtvis välkomna här på forumet.
Johan Winberg, SWE 1870 InFinit

Post Reply