Planerna med IF-SM går framåt! OIFs styrelse arbetar aktivt med att hitta möjliga lånebåtar för intresset är stort från övriga regioner. Listan med intresseanmälan växer. Men vi får vänta med anmälan än så länge eftersom vi väntar på reglerna från Seglarförbundet.

Inför seglingssäsongen 2021 har SSF tillsatt en coronagrupp som kontinuerligt arbetar med att hålla sig underrättade och utifrån rådande läge verka för att skapa så bra förutsättningar som möjligt och ta bästa möjliga beslut och för svensk segling. 

Om du är intresserad att delta maila eller ring till Tiina eller Lasse om du vill vara med på den listan.
Mobil Lasse 0702040438 mail Tiina Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller anmäl intresse via kalendern. 
Om du är intresserad att låna eller låna ut din båt Ring eller skicka ett SMS till Fredrik Hafzelius på 0723109272 

INTRESSERADE

Team Modesty       3061                
Team Nerthus        2132               
Team Thörn           1653
Fredrik Wigelius     1928
Martin Rundström  2719
Karin Hårding         1489
Anders Ewert           222
Håkan Johansson   2741
Robert Westerlind   1825
Pontus Rosberg      3352

 
Lånebåtar 2021 och mätbrev

Frågor om möjliga lånebåtar till IF SM 2021 har också kommit. Har du möjlighet att hyra ut din IF-båt eller önskar hyra en för att kunna delta på årets IF-SM? Tveka inte att ta kontakt med OIF. Dokument som kan användas vid uthyrning finns här: >> Hyreskontrakt 2021  och här >> Underlag hyresavtal 2021

Önskar du hyra ut men din båt saknar mätbrev hjälper vi till med att hitta en mätman. Inför SM 2017 hade OIF möjlighet att förmedla 6 lånebåtar och under SM 2019 3 stycken lånebåtar. OIF har bara fått positiv respons från dessa år, både av de som har hyrt ut sin IF-båt och de skeppare som hyrde en båt. En viktig erfarenhet vi har lärt oss är att det gäller att ha mycket god framförhållning i planeringen kring varje lånebåt, både för den som lånar ut den och den som lånar den. Det är flera praktiska detaljer att tänka på. Lånebåtsförfarandet är en överenskommelse mellan ägaren och den som hyr båten, OIF hjälper till med att förmedla kontakter.

Ring eller skicka ett SMS till Fredrik Hafzelius på 0723109272 

Inbjudan och anmälan till SM

Formell inbjudan till SMet dröjer lite. Det har kommit nya kappseglingsregler i år och med det skall även mallen för bla inbjudan uppdateras. Denna mall är på gång hos Svenska Seglarförbundet. Så fort denna finns så kommer den officiella inbjudan publiceras på Svenska seglarförbundets sida >> Sailarena SM för IF-båtar 2021
All planering av IF-SM 2021 sker med hänsyn till gällande coronariktliner från Svenska Seglarförbundet.

Boende

Här kommer lite länkar för er som inte vill bo på Ekholmen eller i den egna båten. Avstånden är 3-4 distans och transporten behöver du ordna på egen hand.

>> Ön Grinda
>> Linanäs hamn på Ljusterö 
>> Lillsved vandrarhem på Värmdö  

Hälsningar OIF genom Lasse och Tiina Andersson
Kontakt Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0702040438