Svenska IF-båtförbundets forum • Social avdelning?
Sida 1 av 1

Social avdelning?

Postat: lör 01 dec 2018 20:47
av Johan SWE-1870
Finns det intresse för att skapa en avdelning på hemsidan där användare själv kan vara aktiv?

Det skulle kunna bli mer aktivitet på hemsidan om varje självregistrerad användare fick möjlighet att bidra. Där skulle varje användare kunna skriva om sina egna seglingsidéer och -planer, blogga om tur- eller kappsegling, skapa grupper för lokala arrangemang, etc. Det skulle vara lite som ett socialt medium, men riktat till IF- och M26-intressenter.

Artiklar på hemsidan skrivs för närvarande av redaktörer i Svenska IF-båtförbundet. Inlägg i forumet skrivs av självregistrerade användare, och kräver inte heller medlemskap i förbundet. Med en underavdelning där självregistrerad användare själv kan skapa text, bild, grupp eller händelse, kan det bli mer interaktivitet på hemsidan.

Vad säger du? Tycker du det verkar intressant med sådan social avdelning på hemsidan?

Omröstningsfråga: Ska hemsidan få en social avdelning för alla användare?

Re: Social avdelning?

Postat: sön 14 apr 2019 17:33
av Karin Harding
Det låter absolut intressant! Men hur skulle det se ut? Har du en länk till en annan hemsida som använder detta? Skulle det bli en som ny sida på hemsidan, en underkategori, eller skulle det vara en ruta på första sidan med flöde i? Och det är väl inte risk att hela vårt websidesystem blir ännu långsammare att ladda?
Det är dom funderingarna jag har. :)