Kalender

Ladda ner som iCal-fil
Temakväll Kappseglingsregler
Onsdag, 20. Mars 2019, 19:00 - 20:30
Träffar : 1150

OIF arrangerar Temakvällar segling med duktiga föreläsare som delar med sig av erfarenheter. Det kommer finnas tid för frågor och att prata segling. Alla seglare som är intresserade av kappsegling är välkomna!

Denna kväll handlar om kappseglingsregler och det är Mårten Blixt från Ekerö Båtklubb som föreläser och håller i diskussionen. Mårten har seglat ett 20-tal SM och kappseglar flitigt i SRS-seglingar. Fokus denna kväll kommer vara distanssegling typ Jungfrusundsregattan, Lidingö runt eller Ornö runt och riktat mot alla som seglar SRS-segling eller vill prova på SRS-segling. 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

>> SSF har onlinekurs för kappseglingregler

>> Jungfrusundsregattan 2019

>> Distanssegling hur lyckas man?

Temakvällarna är ett samarbete mellan OIF och Sätra båtsällskap så kvällen är inte enbart riktade till IF-seglare, så föredraget och diskussionen kan ha lite mer bredd. För att kunna planera för fika mm önskar vi att du föranmäler hur många som kommer i ditt sällskap till Martin Rundström 0707339696 via SMS eller mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. men om du beslutar i sista minuten att du vill komma så är du välkommen.

Det finns en vägbom som är läst och du måste parkera innanför bommen för att undvika P-bot. Vi kommer bevaka o öppna grinden, meddela om du är sen så kommer vi och öppnar. Parkera sen på lämplig plats till vänster ned mot vattnet eller rakt fram vid det faluröda varvshuset...

Logo OIF Letterhead 01

Varmt välkomna och ta gärna med dina seglarkompisar! 

Hälsningar OIF-styrelsen genom Martin Rundström

 
Plats Sätra varv
Sätra varv
Skärholmen
http://www.satrabat.se/

Du måste logga in för att bekräfta ditt deltagande.