Läsa medlemssidorna - Logga in som medlem i IF-båtförbundet

Du måste vara inloggad som medlem i IF-båtförbundet för att kunna läsa

  • officiella medlemsdokument som t.ex kallelser, möteshandlingar och protokoll
  • stadgar
  • lösenordsskyddade artiklar och beskrivningar om IF-båten
  • senaste utgåvan av tidskriften Medvind

Användarnamnet är medlem

Om du är medlem i IF-båtförbundet sedan nyår eller tidigare, har du fått lösenordet. Det ändras en gång årligen och sänds ut kring föregående årsskifte tillsammans med kallelsen till årsmötet och fakturan för medlemsavgiften.
De som blir nya medlemmar under året får lösenordet när de betalat medlemsavgiften.

Är du medlem och saknar lösenordet, ta kontakt med din regionsansvarige som kontrollerar ditt medlemskap.

Skapa inloggning (ett eget användarnamn)

All övrig hantering är öppen för alla, alltså även de som inte är medlemmar i IF-båtförbundet. En del funktioner kräver inloggning:

Ska du annonsera på salutorget måste du alltså först ha ett eget användarnamn. Du skapar själv en sådan egen inloggning med Skapa inloggning i formuläret här intill.

Användarhanteringen är integrerad mellan hemsida och forum. Har du sedan tidigare användarnamn och lösenord på forumet kan du alltså använda det även på hemsidan. Har du sedan tidigare användarnamn och lösenord för att du kanske har annonserat på salutorget, kan du använda det på forumet.

Du kan välja Sign In with social network om du enkelt vill föra över ditt namn och epostadress, både vid registrering av nytt användarnamn och vid inloggning.

Glömt eget användarnamn eller lösenord

Har du glömt ditt användarnamn eller ditt lösenord kan du använda funktionerna i formuläret för att få ett mail med anvisningar.