Hej IF-seglare! Nu har vi drivit Prydamari 6 sommarsäsonger! Vår förbundsbåt har fått mycket publicitet och varit uppskattad både på tävling och vid sommarsegling! Vi har ställt ut Prydamari på båtmässan Allt för sjön och fått pris från Svenska seglarförbundet för vårt engagemang i att främja kappsegling med IF-båt! Testa att googla "Prydamari Swe 3149" så får du en mängd träffar på bilder, videos och artiklar bland annat den här artiklen från Search Magazine:)

>> Prydamari Search Magazine

Prydamari SM 2019
Prydamari SM 2019 i Uppsala med Dave & Jenn från Sloop Tavern Yachtclub Seattle samt Martin Rundström OIF. 

Nu tar vi Prydamari ett steg längre och uppdaterar med nya dynor och nytt kappseglingsställ. Söndag 24/11 kommer vi träffas på Bullandö för att mäta ut för nya dynor. Inge Flatmo från norra Sverige kommer tillverka våra nya dynor. Häng på oss (info finns i Kalendern). Vi kommer också erbjuda att hyra Prydamari med komplett sprillans nytt kappseglingsställ (till en liten extra avgift). Detta underlättar för nya seglare att prova på Prydamari vid kappsegling. Mer info kommer...

Prydamari sommarsegling
Prydamari i Stockholms skärgård 2018. Foto Per Hansson

IF båt årsm 6
Det var roligt att ställa ut Prydamari på Allt för sjön. Här delas GuldIFen ut (OIF´s vandringspris) av ordf OIF Martin Rundström. Foto Bertil Norberg.
{jcomments on}
Seglarhälsningar OIF genom ordf Martin Rundström